Breaking News

Méretpontos csomagtértálca teljes védelem a csomagtartónak

Az autó csomagtartójában van szőnyeg ugyan, de nem lehet kivenni az autó belsejéből. Addig, amíg nem tapasztaljuk nem is sejtjük, hogy egy gyári csomagtartó burkolatot szinte lehetetlen maradéktalanul kitisztítani, ezért találták fel a csomagtértálcát.

Szóval, ha még nem késő akadályozzuk meg autónk eredeti szőnyegének beszennyeződését vagy megrongálódását.

Ha nagyon kíméletesen használjuk a csomagtartónkat és inkább az esztétikára akarunk koncentrálni, akkor jó választás a velúr, vagy szövetszőnyeg.

A fokozottabban igénybevett csomagtartó védelmére és tisztán tartására a legpraktikusabb megoldás a gumi csomagtértálca használata. A gumi csomagtértálca megvédi a csomagtartót a nedvességtől és a karcolásoktól.

Minden autósboltban, de még szupermarketekben is árusítanak gumiból készült, több autó csomagtartójába is alkalmas univerzáliscsomagtértálcát. Ha nem szeretnénk sokat költeni, vigyünk magunkkal mérőszalagot és próbáljuk megaz autónk csomagtartójának méreteihez leginkább megfelelőt kiválasztani. Ne feledjük azonban, hogy az univerzális modellek, mivel nem egyeznek meg pontosan a csomagtartó méretével, nem nyújtanak teljes biztonságot.

Miért jobb a méretpontos csomagtártálca?

Amennyiben a csomagtértálca mellett döntünk, érdemes az autónk típusához gyártott méretpontosat választani.

A csomagtértálcáknak is csak akkor látjuk hasznát, ha pontosan illeszkedik az autónkba.

Ha nagy a csomagtértálca könnyen előfordul, hogy nem tudjuk bezárni a csomagtartót. A túl kicsi a csomagtértálca, elcsúszik, így biztosan nem akadályozzuk meg, hogy a kiömlő folyadék és egyéb szennyeződésne kerüljön az eredeti burkolatra.

Igaz, hogy nagyobb költséget jelentpénztárcánknak egy méretpontos csomagtértálca vásárlása, de mégis érdemes meggondolni, mivel használata teljes mértékben képes autónk eredeti szőnyegét megvédeni a szennyeződésektől. A csomagtértálca valószínűleg a legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módszer az autó tisztaságának megőrzésére, mert pontosan igazodik a csomagtartónkhoz.

A gumiból készült csomagtértálca előnye, hogy egyszerűen eltávolítható és könnyen tisztítható, vagy mosható.

Keressünk webáruházban!

Az online vásárlás előnye, hogy otthonról, kényelmesen és bármikor vásárolhatunk, ráadásul kiválaszthatjuk a legjobb áron elérhető csomagtértálcákat.

Vélemény, hozzászólás?