Breaking News

SEO elemzés

Miért fontos a SEO elemzés

Miért fontos vagy fontos egyáltalán, hogy webáruháza/weblapja átessen egy SEO elemzés folyamatán? Biztosítani tudjuk, hogy a google kereső motorja hamarabb adja ki az Ön oldalát, és sok más könnyen kivitelezhető és hasznos tippel tudunk szolgálni. Egy átvető elemzése az oldalának magába foglalja a hibákat, a lehetséges javításokat, az oldal struktúrális felépítettségét, URL struktúráját, a meta tagek – , heading tagek – , átirányítások – , Robots.txt – , esetleges szövegduplikációk – , kép ATL  illetve szöveg vizsgálatát, és sok más szempontét egyaránt.

Továbbá ellenőrzi az UTF-8 kódolást, nyelvi lokációt, oldaltérképet. Nagyon fontos az, hogy ellenőrizze a Google Analytics adatait, mivel azáltal megtudhat többet az Ön oldalának működéséről, illetve annak esetleges javításra szoruló részeiről. Ha például lassú az oldal betöltődési sebessége, legyen az PC vagy okostelefonon, akkor a technikai SEO elemzés az amire Önnek szüksége van. A SEO4YOU ennek során azt vizsgálja, hogy milyen esetleges hibák merülhetnek/merülnek fel, mi az okozója, és annak megoldása.

Ez a vizsgálat magába foglalja a betöltődési sebességet, a tört linkek, tört képek,  404 hibák feltérképezését, azokat a forrásokat, melyek megjelenést gátolnak, HTML tömörítés, böngésző gyorsító tárazását, kép optimalizálását stb. Nagyon fontos ezeknek a vizsgálatoknak a végrehajtása, mert nagyon sok minden befolyásolhatja ezeknek a működését. Operációs rendszer (Windows, MacOs, Linux) a PC-n, illetve (Android, IOS, Windows mobile) a mobiltelefonokon. Továbbá ajánlani tudjuk a SEO elemzés keretein belül a teljes felmérést, mely során tippeket adunk az oldal menedzselésében, működtetésében, megtaláljuk a probléma forrását, ha esetlegesen felmerül weboldalában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük