Breaking News

álom finom túrós pite

Tökéletes desszert az álom finom túrós pite

Bár az év végéig még van néhány hónap, ezért nincs szükség külön ünnepre, hogy remek desszerteket készítsünk a családnak. Voltaképpen minden nap lehet örömteljes ilyen tekintetben, hiszen találhatunk okot arra, hogy ünnepeljünk. Ha tehát érv kell ahhoz, hogy az álom finom túrós pite elkészüljön, akkor legyen az bármi, a lényeg a készítés öröme. De mégis milyen módon álljunk neki ennek? Természetesen szükség lesz néhány fontos alapanyagra először a tészta elkészítéséhez utána pedig a töltelékhez.

A receptneked.hu weboldalon megtaláljuk a pontos leírást valamint még kis videóban is megnézhetjük a pontos menetet. Nincs szükség komoly szakmai vagy gyakorlati előképzettséghez ahhoz, hogy alkotni tudjunk, hiszen bőven elég egy nagy adag lelkesedés és az álom finom túrós pite hamarosan a tányérra kerülhet.

A fantasztikus desszertet a család minden tarja örömmel fogja fogyasztani, még a kiadós ebédet vagy vacsorát követően is. A laktató finomság ugyanakkor nem csak kényeztető élményt kínál, hanem egyúttal tápláló. Az álom finom túrós pite 40-50 perc alatt megsül a 170 Celsius fokos sütőben. Érdemes figyelmesen követnünk az instrukciókat és betartanunk legalább kezdetben az adagokat, amikor a sütit megteremtjük.

Amikor pedig már jártasabbak leszünk és igény is van rá, akkor bátran csinálhatunk egyszerre több adagot, hogy az tovább kitartson. Az álom finom túrós pite biztosan azon desszertek közé fog tartozni, amit gyakran kell majd a tányérra tennünk, hiszen egy megunhatatlan édesség, amivel nem lehet betelni. Szerencsére semmi akadálya sem lesz annak, hogy kényeztessük vele magunkat.

Vélemény, hozzászólás?